Om Pricly


Pricly samlar produkter från massor av butiker på nätet så det ska bli lättare för dig att hitta produkter som du är ute efter snabbare. När du hittat produkter som du vill veta mer om så klickar man bara på knappen "Till butik" så öppnas ett nytt fönster till butiken som säljer produkten. Väl inne i butiken kan du handla eller fortsätta kolla runt. Observera att Pricly inte säljer några produkter utan endast länkar vidare till butikerna som säljer produkterna.

Målet är att du snabbt och enkelt ska kunna hitta produkter som du vill handla på nätet. Antingen kan du söka direkt efter produkten i vårat stora sök. Om du inte vet exakt vad du ska söka på kan du leta dig fram genom våra kategorier och underkategorier för att hitta och kunna jämföra de produkter som du är ute efter.

Kontakt

Eftersom vi själva inte säljer några produkter så hänvisar vi alla frågor om produkter osv. till butikerna som säljer dessa. Är du ute efter att annonsera på Pricly eller om du har synpunkter på hur sidan kan bli bättre så kan du kontakta oss på Email to Pricly.

Företags och adressuppgifter

Kontakt Pricly

Om : Kontakta : Villkor : Policy
Pricly © 2015